Кой е най-добрият Olaplex продукт за къдрава коса?

Кой е най-добрият Olaplex продукт за къдрава коса?

Aко боядисвате косата си в салон, има голям шанс да сте чували думата „Olaplex“ да се споменава, независимо дали това е било за лечение на косата ви или пък препоръка за бъдещо ползване, която вашият стилист прави, за добавяне към вашия продуктов режим. Има причина за това. Намирането на правилната комбинация от шампоан, балсам и продукти, които да придадат на къдриците подскачането и еластичността, от които се нуждаят, може да бъде изключително предизвикателство. Всеки продукт може да обещае, че е „безопасен за боядисана коса“ или „без сулфати“, но можете да преминете през много опити и грешки, за да определите кой продукт всъщност помага на косата ви. За тези от вас, които третират косата си и искат тя да е перфектна винаги, това вече е възможно, дори у дома - с Olaplex No3. Може би сте чували за него в социалните мрежи или пък ви е бил препоръчан от приятелка, от любимия фризьор, но знаете ли всъщност какво представлява и защо се нуждаете от него?
Кратката версия за това откритие би гласяла:

"Това е лечение, което прави косата ви здрава и силна!"

Макар че за някой от вас, може това да е достатъчно, ще ви дадем по-подробна информация, за да разберете всичко относно Olaplex No3.

Какво е Olaplex (Олаплекс)?

Olaplex е истинска революция, която възстановява здравето в косите. Нано-технология от бъдещето, която промени индустрията. Не съдържа силикон, сулфати, фталати, диетаноламин (DEA), алдехиди и никога не е тествана върху животни. Olaplex е тристепенна система с три стъпки, съдържащи в себе си една и съща патентовата активна съставка. Тази единствена активна съставка изгражда разрушените дисулфидни връзки в косъма по време и след химическата поддръжка, което ги прави по-силни, отколкото преди.
Олаплекс не е нито обезцветител, нито боя, нито балсам а е добавка, която не допуска увреждане на косъма и променя коренно състоянието на косата. Нека разясним по същество най-важното - защо да използвате Olaplex No.3 у дома? Той е формулиран, за да продължите ползите от възстановяването на косата. Както Olaplex е най-доброто решение на вашия фризьор в салона, така No.3 е и перфектния избор за чудесна грижа у дома. Използвайки Olaplex No. 3 няколко пъти месечно, възстановявате косата си от всички щети, които понася ежедневно.

Какви точно са щетите, които понася косата ви?

Въпреки че косата се уврежда по различни начини, у дома и навън - първо ще поговорим за главните виновници, които са инструментите за термично стилизиране. Независимо дали стилизирате косата си всеки ден, седмично или по специални поводи - всеки път, когато маша или преса я докосне - връзките ѝ се разкъсват. Всеки път, когато изправяте или къдрите косата си, вие я увреждате. Това не е всичко. Свойствата на околната среда са друг фактор. Топлината от слънцето, както и студеното време, също могат да компрометират косата. Дори, ако имате коса, която не е третирана или върху нея да са използвани стилизиращи интрументи, също трябва да използвате Olaplex No3, ако често излизате навън. Други начини, по които може да увредите косата си? Механично стилизиране - Това може да се случи при четкане или разресване на косата, или дори при използване на стилизиращи инструменти като фиби или щипки. О, и нека не забравяме тихия убиец - вашата възглавница. Ако приемем, че не спите върху копринена калъфка, то си представете малките часове на нощта, докато спите и движите глава върху калъфката си. Да, това наистина нанася поражения! Тук може да прочетете защо трябва да замените памучните калъфки с копринени или сатенени.
Това са всички щети, които може да причините на косата си и ако не попадате в трите сценария, то най-вероятно ще попаднете в поне един или два от тях. Освен това, може би често посещавате салона за интервенции като боядисване, обезцветяване или изправяне на косата? Добре. Изглежда, че сега говорим на един и същ език. Когато вече знаете какво е Olaplex No3 и за различните начини за увреждане на косата извън салона, споделяме с вас няколко отговора на често задавани въпроси, които получаваме за Olaplex No3.

Често задавани въпроси за Olaplex No3

Въпрос: Имам коса (нетретирана /къдрава /права /вълнообразна/ третирана/ естествена/ сива/), мога ли да използвам Olaplex?
Отговор: ДА! Абсолютно. Olaplex работи за всички типове коса и за всеки цвят коса от нетретирана до естествена, обработвана, сива..

Въпрос: Никога не съм използвала Olaplex No.1 или No. 2 в салон. Мога ли да използвам No.3? Ще подейства ли върху моята коса?
Отговор: Да! Въпреки че Olaplex работи най-добре като тристепенна система, все пак ще получите невероятни ползи при самостоятелна употреба на Olaplex No3.

Въпрос: Olaplex No.3 кондиционираща терапия ли е?
Отговор: НЕ! Olaplex е химично патентован в собствената си категория. Това не е балсам! Както е обяснено по-горе, Olaplex No.3 работи за възстановяване и укрепване на косата отвътре. Продуктът не засяга влагата или протеините. Ако имате суха коса, все още трябва да спазвате регулярната си овлажняваща рутина.

Олаплекс №3 Hair Perfector поддържа съвършенството вкъщи. Той дава коренна промяна в здравето и състоянието на косата. Най-хубавото на терапията с Олаплекс е, че веднъж вече изградени дисулфидните връзки, остават здрави до следващо третиране на косата. Това не означава, че ако спрете да се боядисвате косата ще остане вечно здрава. Тя се изтощава от слънце, море, хлор при постоянно миене. С терапията вие давате на косата си здрава и стабилна основа и ще изглежда безупречна за дълго време. Инвестицията си заслужава, защото Олаплекс наистина действа!

Ако статията ви е била полезна, не пропускайте да следите новите статии в Curly блога.