Procapil: Революционното решение срещу косопад, което трябва да опитате

Procapil: Революционното решение срещу косопад, което трябва да опитате

Всеки, който се бори с косопад, знае колко трудно може да бъде да намери ефективно и безопасно решение. Всеки търси еликсир за младост и красота, особено когато става въпрос за косата ни. В борбата с косопада, Procapil се изявява като революционен играч, предлагайки нова надежда за хората, желаещи да запазят гъстотата и здравината на косата си. В тази статия ще разгледаме как Procapil помага за намаляване на косопада и подобряване здравето на вашата коса.

Какво е Procapil и защо е революционен?

Procapil е патентован иновативен комплекс, разработен от Sederma Францаия, който се бори с косопада и стимулира растежа на здрав и плътен косъм. Съчетава олеанолова киселина, биотин и апигенин. Тези съставки работят заедно, за да подобрят здравето на космените фоликули и да предотвратят загубата на коса, като същевременно стимулират растежа на нова коса. Тази уникална комбинация прави Procapil изключително ефективен в борбата срещу общите причини за косопад, включително андрогенната алопеция. Насочен е към основните причини за алопеция: лоша микроциркулация на скалпа, стареене на фоликулите и атрофия на фоликулите, причинени от дихидротестостерон.

Procapil се цени в индустрията за грижа за косата заради своята способност да насърчава укрепването на косъма и да подобрява състоянието на скалпа. Той действа като DHT блокер, което означава, че спомага за намаляване на ефектите на дихидротестостерона, хормон, който е свързан с косопада и миниатюризацията на космените фоликули. Като такъв, Procapil може да помогне в борбата с мъжката и женската андрогенетична алопеция, като осигурява "потентно хранене" на фоликулите, което допринася за здравия им растеж и жизненост.

Също така, Procapil помага за възстановяване на косата от телогенната фаза, която е естествената покойна фаза на цикъла на растеж на косата, обратно към анагенната фаза, активната фаза на растеж. Това означава, че може да "реанимира" косата, която изглежда като че ли е на път да изпадне, като я закрепва обратно във фоликула и подпомага нейното възстановяване и растеж.

И да, докато някои могат да го смятат за "фантастика", научните изследвания показват, че съставките в Procapil имат потенциала да подобрят здравето на косата и да намалят косопада. Разбира се, ефикасността на такива продукти може да варира в зависимост от индивидуалните условия и причините за косопада, и винаги е препоръчително да се проведе консултация с трихолог или дерматолог, за да се получи професионално мнение относно лечението и грижата за косата.

Какво съдържа формулата Procapil™?

В описанието на етикетите ще го откриете по следния начин, INCI Name: Butylene Glycol (and) Aqua (and) PPG-26-Buteth-26 (and) PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (and) Apigenin (and) Oleanolic Acid (and) Biotinoyl Tripeptide-1

 • Butylene Glycol - действа като разтворител и овлажнител в козметичните формули.
 • Aqua (Water) - основата на много козметични продукти, водата помага за разпределяне на другите съставки равномерно при нанасяне на продукта.
 • PPG-26-Buteth-26 - емулгатор и овлажнител, който помага за разпръскването на маслени компоненти във водна основа, осигурявайки равномерно нанасяне и хидратация.
 • PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - служи като емулгиращ агент, разтворител и има омекотяващо действие.
 • Apigenin - флавоноид, който се среща в цитрусите, известен със своите антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Насърчава кръвообращението към космените фоликули, което е важно за тяхното здраве и растеж.
 • Oleanolic Acid - естествена съставка, която има потенциала да инхибира ензима, отговорен за превръщането на тестостерон в дихидротестостерон (DHT), асоцииран с косопад. Стимулира растежа и регулира себума.
 • Biotinoyl Tripeptide-1: вид биотин, който се усвоява от косата. От съществено значение за поддръжката на новоизрасналата коса, а също така помага и за блокиране на DHT. Укрепва косата и стимулира кератиновата продукция, което може да подобри здравината на косата и да намали косопада.

Всички тези съставки в Procapil™ са внимателно подбрани за тяхната способност да работят заедно, за да укрепят косата и скалпа и да се борят с факторите, които допринасят за косопада.

Клинично доказани резултати

Клиничните изследвания на Procapil показват обещаващи резултати: увеличен растеж на косата и значително намален косопад при редовна употреба. Потребителите съобщават за видимо по-здрава и по-плътна коса, което го прави предпочитан избор за много хора, търсещи ефективно лечение на косопад.

Предимства на Серума за коса с Procapil 4% и Бръшлян от Calinachi Cosmetics

Серумът за коса с Procapil 4% и Бръшлян е ефективен за подобряване на плътността и състоянието на косата. Във формулата се съдържат натурални съставки и е подходящ за употреба, както от мъже, така и от жени.

 • Служи като DHT блокер
 • Предотвратява изтъняването на косата
 • Намалява косопада
 • Заздравява косата
 • Помага за възстановяване на косата

Съставката Procapil в този продукт действа наистина мощно, тя блокира дихидротестостерона DHT, който доказано е една от основните причини за поява на косопад. Известно е също, че високите нива на DHT съкращават анагена на косъма, който обикновено трае от две до шест години. DHT ускорява фазата на покой (телогенна фаза) и намалява продължителността на активната фаза (анагенната фаза) на космения фоликул. Тази съкратена продължителност на живот на косъма не позволява на косата да достигне максималната си дължина, което води до хроничен засилен обмен на косата.

Продуктът също така укрепва съществуващите нишки, като ги прави по-здрави, така че да не се чупят толкова лесно. Използвайки силата на Procapil, тази еликсирна формула не просто обещава, тя доставя видими промени, преобразявайки косата ви от корена до върха. Ключът към неговата магия е в постоянството - редовната и предана употреба, дори след като станете свидетели на първите резултати. Много потребители споделят, че косопада намалява след около 2-3 седмици. Но въпреки това гледайте на серума като на най-добрия приятел на вашата коса - подхранващ, укрепващ и дългосрочен в своята подкрепа.

Прилагане в ежедневната рутина

Серума за коса с Procapil 4% и Бръшлян от Calinachi Cosmetics е лесен за интегриране във вашата рутина за грижа за косата. Нанася се директно върху скалпа с леки масажиращи движения, което стимулира кръвообращението и подпомага абсорбирането на активните съставки.

Какво количество се нанася:

 • При силен косопад серумът се използва всеки ден по 2 пипети: сутрин 1 пипета и вечер 1 пипета.
 • При умерен косопад се нанася 1 пипета дневно.
 • При лек косопад серумът се използва 2-3 пъти седмично по 1 пипета на ден или всеки ден по половин пипета.

За по-добри резултати използвайте в комбинацията с маските на Calinachi Ivy Extract или Extreme.

Procapil предлага нова надежда за хората, страдащи от косопад. Със своите естествени съставки и клинично доказана ефективност, той представлява безопасен и ефективен начин за подобряване здравето и външния вид на вашата коса. Не е чудодейно средство, но при постоянство и редовна употреба може да донесе значителни подобрения. Използването на Procapil в продукти за грижа за косата е пример за научния напредък и иновациите в козметиката, които дават надежда и възможности на хората да подобрят здравето на своята коса и да се справят с косопада по ефикасен начин.

Заедно можем да превърнем всяка коса в корона на красотата, а вашите къдрици заслужават да заблестят в целия си блясък! Благодарим ви, че сте част от нашето пътешествие към здравите и ослепителни къдрици.

Не пропускайте да се включите в нашето онлайн общество, където споделяме, учим и растем заедно! Открийте всичко за къдравата коса на едно място:

И нека вашите къдрици танцуват свободно и необуздано!💖

С любов и грижа за всяка букла,
Curly