ЕКСКЛУЗИВНО: Curly приветства INNERSENSE в нова гама продукти!

ЕКСКЛУЗИВНО: Curly приветства INNERSENSE в нова гама продукти!

Всички знаем, че истинската красота идва отвътре, но има и един бранд, който разбира и се вдъхновява от вътрешната красота на жените, когато създава своите продукти. Изключително горди сме да съобщим на своите клиенти, че в края на 2021 година, Curly поставя ново начало, стартирайки партньорството си с Innersense Organic Beauty!

INNERSENSE е бранд, работещ с изцяло натурални продукти, който ще ви накара отново да се влюбите в своите къдрици, придавайки ви усещането за красота, която идва отвътре навън.

Любовта е чиста и красива емоция, а специалистите зад INNERSENSE вярват, че именно това трябва да изпитваме и към своята коса. Продуктите са създадени от професионалисти за къдравите момичета по света и разказват история за любовта към косата и грижата ни към нея.

INNERSENSE приема мисията за грижите към къдриците лично, професионално и емоционално. Историята на бранда е абсолютно докосваща сърцето. Любовна история между двама опитни професионалисти по красота, които споделят страст към здравето, косата, красотата и планетата. Грег и Джоан Старкман основават марката през 2005 г., когато осъзнават необходимостта от чисти, органични и нетоксични продукти за грижа за косата с професионално качество. Те се довериха на своя вътрешен разум, набавяйки най-висококачествените и сертифицирани биологични съставки, в най-чистата, най-концентрирана форма, за да създадат пълна, наградена линия от безопасни, устойчиви и без жестокост продукти за лична хигиена.
Постоянният резултат са формули, които хидратират, подхранват и ревитализират всички типове коса. Прекрасната любовна история, започнала между двама души, прерасна в цяла общност, пълна с любов - любов към планетата, хората и красивата коса.

Екипът на INNERSENSE създава уникални продукти с призив да се доверим на вътрешното си чувство по пътят в търсенето на външната красота, която идва именно с любовта и добрата грижа.

Curly предлага гамата от продукти на INNERSENSE, подходяща за къдрава коса, която включва измивни продукти, масла, пяни и стилизиращи балсами.

Започвайки с „това, което е в опаковката“ и стигайки до самият амбалаж, INNERSENSE прокламира напълно натурална изработка в съответствие с новите екологични стандарти. Продуктите са напълно освободени от токсични вещества, базирани на изцяло био-съставки и в служба на по-здравата и красива коса. Опаковките на продуктите са изработени от рециклиран полиетилен, който подлежи на последващо рециклиране.

Innersense Organic Beauty е световен лидер в движението за чиста красота и се продава в световен мащаб онлайн, в салони, търговци на чиста козметика и луксозни търговци на дребно.

Изпитани, проверени и одобрени от нас, продуктите на INNERSENSE са нашата препоръка с любов към къдриците и грижа към косата.

Присъединете се към нас и се влюбете отново в косата си!

Разгледайте продуктите на Innersense Organic Beauty!

Благодарим предварително за подкрепата и ангажимента към здравето на вашите къдрици!

Не пропускайте да ни последвате в социалните мрежи за curly съвети и къдрави хитринки!

Станете част от общността на къдрокоските в България: