Curlsmith - храна за косата

Curlsmith - храна за косата

Историята на Curlsmith

Преди Curlsmith да има продукти, марката стартира като общност от къдрокоси хора в YouTube и Instagram, които споделят уроци как да се грижат за косата си. И това, което забеляза човекът зад общността, беше, че въпреки че къдравата коса е нещо, което трябва да приемете, тя всъщност може да бъде доста сложна за управление.

След много искания от общността, марката реши да създаде линия продукти за грижа за косата, за да помогне на хората да постигнат най-здравата си коса. А през януари 2018 г. Михал Берски официално стартира Curlsmith в Ню Йорк.

Основната цел на марката е проста: „Ние сме на мисия да помогнем на всички да обичат косата, която имат, като същевременно се грижим възможно най-добре за хората, домашните любимци и планетата.“

За Curlsmith

Нашата мисия е да ХРАНИМ КЪДРИЦИТЕ ПО СВЕТА. CURLSMITH е първата марка за гурме грижа за косата, специално създадена за къдрава коса.

Вдъхновени от поколения домашно приготвени средства за коса, Curlsmith съчетава свежи храни, които къдриците обичат, с основни продукти от кухненския шкаф и редки органични съставки, за да направи първокласни продукти, които наистина работят. Curlsmith има прозрачна верига за доставки за снабдяване с редки съставки от най-отдалечените части на света, като тясно си сътрудничи с местните общности. "Ние сме горди да стиснем ръцете, които събират нашите сурови съставки."

Ние използваме само най-добрите чисти съставки, без сулфати, парабени, силикони, минерални масла, фталати, DEA. Curlsmith е сертифициран от The Vegan Society и PETA. Нашите продукти са тествани върху приятели и семейство, но никога върху животни.

Продукти, създадени с ЕКСПЕРТИ:

Разработихме нашата гама за грижа за къдриците в сътрудничество със световноизвестни трихолози, къдрави фризьори, експерти по красота и блогъри. Изследвахме всичко от науката за растежа на кoсата до изкуството за поддържане на къдрици и изляхме цялото това знание в Curlsmith.

Но да не забравяме най-големите експерти – вас! Преди да стъпим в кухнята на Curlsmith, излязохме на улицата, за да разберем повече за проблемите с къдравите момичета. След това се заехме да изработим набор от продукти, за да ги разрешим.

Сътрудничихме си с къдрави момичета и експерти на всяка стъпка от пътя - вземайки решения за всичко - от съставките до опаковката. И преди пускането на пазара нашите формули бяха изпробвани и тествани от стотици наши приятели с къдрави коси.

Чисти съставки. Професионални резултати. Без компромис.

Михал Берск, основател на бранда

Основни акценти на марката

 • Без жестокост, подходящи за вегани и чисти формули за грижа за косата
 • Продуктите се предлагат в различни размери
 • Персонализирани продукти за коса, според нейните нужди
 • Ангажирани с намаляване на въздействието върху околната среда
 • Въглеродно неутрални
 • Достъпни цени

За кого са подходящи продуктите на Curlsmith?

Продуктите на CurlSmith са предназначени за къдрокоси хора от всякаква възраст и пол. Независимо от структурата или вида на вашата коса, със сигурност ще намерите подходящи продукти, които отговарят на вашите нужди. Изненадващо, много от най-продаваните продукти на марката могат да се използват и върху права коса.

Колекциите на Curlsmith:

ПОДХРАНВАНЕ
 • ПОДХРАНВАНЕ
  Колекцията Curlsmith Strength Recipes укрепва, възстановява и защитава косата. Балансът между богати на протеини и овлажняващи продукти във вашата рутина е ключът към здравата и силна коса. Това е селекция от продукти, обогатени с протеини, формулирани с мощни активни суперхрани, които подсилват и укрепват косата и възстановяват нейните връзки отвътре навън. Тук може да разгледате всички продукти от колекцията
 • ХИДРАТАЦИЯ
  Продуктите от колекцията Curlsmith Moisture Recipes овлажняват, подхранват и съживяват косата. Тъй като извивките на къдриците затрудняват движението на естествените масла и хранителните вещества от скалпа надолу по косъма към върховете, къдравата коса е суха по природа. Селекцията от овлажняващи продукти за вашите къдрици, ще ги съживи и подхрани. Тук може да разгледате всички продукти от колекцията
 • БЛЯСЪК
  Нежни продукти без аромати, подходящи за всеки тип коса, дори за такива с чувствителни скалп и кожа - това получавате от колекцията Curlsmith Shine Recipes. Замърсяването, натрупването и външните агенти могат да покрият косата и да я направят без блясък и без обем. Тези формули за подобряване на блясъка са предназначени да се борят с матовостта и да подсилят естествения блясък на косата. Тук може да разгледате всички продукти от колекцията
 • ГРИЖА ЗА СКАЛПА
  Здравата, красива коса започва със здрав скалп. Редовното дълбоко почистване е от основно значение за премахване на замърсяванията и натрупванията от скалпа. Ако не бъдат отстранени, те могат да запушат космените фоликули и да повлияят на растежа на косата. Тук може да разгледате всички продукти от колекцията Curlsmith Scalp Recipes.

Заслужава ли си да пробвате продуктите на Curlsmith?

Марката полага съзнателни усилия да осигури устойчиви решения за грижа за косата, които не вредят на животните или планетата. Опаковките на продуктите са 85% рециклируеми и се надяват скоро да предложат 100% опции без пластмаса.

Най-важното е, че ефективността на продукта им не се губи, въпреки че са направени от изцяло натурални съставки. CurlSmith тестват своите продукти многократно и работят неуморно, за да се уверят, че всеки артикул в колекциите им отговаря вярно на описанието.

Седалището на марката е в Ню Йорк.

Curly е официален Curlsmith партньор за България.