Curls - eдна от най-обичаните марки за къдрава коса в света на къдрокоските!

Curls - eдна от най-обичаните марки за къдрава коса в света на къдрокоските!

Когато търсите продукти за грижа за косата, създадени да отговорят на нуждите на вашите къдрици, е важно да се доверите на брандове с добра репутация. С изключително успешни линии за грижа за косата на пазара, CURLS има солидна репутация. Една от най-обичаните марки в света на къдрокоските!

CURLS е американска марка и е сред първите брандове за натурални продукти за коса, специално създадени за поддържане и грижа за естествено къдрава и чуплива коса. Марката е печелила награди за продукти за къдрава коса в индустрията и често е хвалена от известни личности като Хали Бери и Алиша Кийс.

Untitled

Основана от вдъхновяващата Mahisha Dellinger през 2002г.,CURLS определено вече е наложена марка. Повечето продукти са с изключително приятен аромат. Колекцията Blueberry Bliss ухае на чисти боровинки и определено е "черешката на тортата". Много фенове споделят, че са влюбени в тях!

8c328287adaaa8a7c9d629c94f80b09f

Известни със своите формули, идеални за смесени типове коса и различни текстури, продуктите за коса CURLS съдържат ексклузивна комбинация от естествени масла и качествени съставки, включително алое, пантенол, манго, карите и шумолене масло. Колекциите на марката не съдържат парабени, сулфати или силикони. Продуктите съдържат производно на естествени липиди, които вече се намират в косата, за да помогнат за възстановяването и здравето на косата и да попълнят защитния слой на кутикулата.

Разгледайте продуктите на CURLS и изберете най-подходящите за вашите къдрици.

Станете част от общността на къдрокоските в България:

Благодарим ви предварително за подкрепата и ангажимента ви към здравето на вашите къдрици!